Понеделник, 20 Мар 2023

 

Аерозолни Пожарогасители

Като компания с дългогодишен опит в сферата на противопожарната защита, Дени Файер като Ексклузивен представител за България на фирма MOBIAK, представя новата серия прахообразни Аерозолни генератори, предназначени за използване при необходимост от висока ефективност на пожарогасителното средство. Тази висока ефективност определя продуктите като най-добрия избор  за  търговския, индустриалния и военния сектор.

 

Пожарогасителният агент е прахообразен аерозол, който не оставя никакви следи след употреба. Той е екологично чист и следователно не нарушава озоновия слой и не допринася за глобалното затопляне. Продуктът е проектиран да отговори на най- взискателните очаквания в световен мащаб и да издържи най-сериозните тестове за пожарогасителна ефективност.

 

Отличителни предимства на продукта са че той е нетоксичен, не подлежи на годишно сервизно обслужване, което не предполага допълнителни разходи по поддръжката му след закупуване. За да работят аерозолните пожарогасители не се изисква да бъдат свързани към пожароизвестителен контролен панел. Продуктът е самостоятелно снабден с автономен датчик за скоростно повишаване на температурата. При отчитане на рязко покачване на температурата с 8˚C , датчикът активира аерозолния генератор, който освобождава прахообразния аерозол във защитаваното пространтво без да оставя следи.

 

Освен автономно задействане посредством датчика за покачване на температура, генераторите могат да се свържат и към пожароизвестителен панел (Предлага се целият пакет :контролни панели, датчици за дим и температура, топлочувствителни кабели, бутони за активация и стопиране на системата, както и различни видове оптично-звукови сирени). 

 

Прахообразният аерозол на Мобиак е от 3 до 5 пъти по-ефективен от други подобни продукти на пазара като се вземе впредвид отношението цена/тегло. Продуктът осигурява ефикасно обемно гасене за пожари от класове А,B,C,E.

 

Аерозолните генератори са предимно предназначени за защита от възникване на пожари в затворени помещения, като е необходимо да се осигури необходимото количество прахообразен аерозол за ефективно пожарогасене взависимост от обема на защитаваното помещение.

 

С този продукт доказваме, че се стремим максимално да задоволим нуждите на нашите клиенти, като се съобразяваме с пазарните тенденциии, постоянно обогатяваме своята продуктова гама с нови екологични предложения на конкурентки цени и отличително качество.

За повече информация, не се колебайте да ни изпратите Вашето запитване
Запитване


  


Вентилатор PAPIN 350

PVP 23/GX 100

Вентилатор със свръхналягане за отвеждане на топлина и дим

Вентилаторите на преносимия PAPIN са с много висока производителност и работят на принципа да създават „позитивно” налягане в засегнати сгради и помещения по механичен начин. Проектирани са да намаляват концентрацията на горимите продукти и да намалят температурата в засегнатото помещение по време на гасене от специалните екипи. 

Поради високата ефективност на вентилаторите, те постепенно се превръщат в неизменна част от екипировката на всички пожарни бригади и служби.

 

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мотор:                                   HONDA GX 100 2,25 kW/3,0 HP

Максимална скорост:         4 650 rpm

Мощност:                              8 100m3/h.

Реална мощност:                 23 500m3/h.

Турбина:                               350 mm

Размери (Д x Ш x В):          500x410x550 mm

Тегло: приблизително:      24 kg